Powered by Blogger.
RSS

TEWAS

"Orang yang tewas ialah orang yang berputus-asa."
(Ustaz Badlishah,TV9)


Sesungguhnya Allah memandang sekuat mana usaha kita untuk mencapai sesuatu dan bukan apa yang diperolehi pada akhirnya....tapi pastikan usaha dan matlamat itu bertepatan dengan syariat tau!!!(^_^)

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 lighted candles:

Anonymous said...

btul3!jap,rai,knape title n content tu mcm bercanggah je?hi3.dah,sy dah conteng blog korang...btw,cantiknye blog,siap ade butang2 lg tu..sp yg decide?

Nur Raihanah said...

knape x ltak je nme buntat as ur name?x bes arr anonymous...;p...laa kn kt content tu ckp psl tewas...org yg tewas?xd kaitan ke?...sgale setting blog sila tanya aina sape yg wat..hehehehe..

Anonymous said...

rai..so sorry..sy tersilap bc..ehehe..ye..ye..takde percanggahan ape2 pun..sy ingat tajuk die "tewas" je..lupe ade tjk panjang..one morting,sy tak blh jd buntat scr official right now..ade mslah teknikal..so,terime jela ape yg ade ye?hihi

Anonymous said...

rai..so sorry.xde percanggahan..sy tersilap..ade tjk pnjg rupenye..(ayat karg sdri ke tu,rai?ehehe) skang ni, buntat x wujud scr rasmi lg..ade tech prob..terime jela ape yg ade,rai...hehe

Anonymous said...

RAI..!!! SY TERSILAP POST 2!! argh! malunye sy..!!! so sorry...tapi takpe jgk..wat bnyk sikit komen kat sini..(perasan tak? knape komen2 kat sini mostly xde kaitan ngan ur topic? hehe nmpaknye,sy dah bebetul mencontengkan arang di blog korang ni..ahaha!) sori..

Nur Raihanah said...

its okay la...meriah skit..:D

Post a Comment

cot-cet