Powered by Blogger.
RSS

The first gathering

Salam 'alaik

Semalam batch kami baru sahaja mengadakan iftar jamai'e bersama-sama di kulliyyah kami...Gathering pertama kami selain daripada gathering dalam kelas...huhuh...Seronok sebab dapat makan ramai-ramai,solat sama-sama dan yang pasti kemas bersama....ohohohoho...Yang penting tujuan utama adalah untuk mengeratkan lagi ukhuwah antara kami...(^_^)..Jadi,takdelah bila jumpa keluar ayat,"Eh,dia ni budak farmasi jugak ke?Tak perasan pun."

Berikut adalah gambar-gambar sebelum dan ketika kejadian...Selepas kejadian tiada ye...:DPenguasa jalan atau menguasai jalan?o_OLagi sorang...hehehehSebelum berbuka...:DAlhamdulillah...(^_^)Ni sukuan je ni...hehehe

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 lighted candles:

`Aina AHS said...

huhu..tetibe rse bersalah plak bile asyik rai je yg jd tukang update..sowi~~internet di bilikku x semantap di bilikmu..hahahaha..
and nmpknye blog kte ni cam mkin sepi je..tukang komen kte yg setia pon da xde..hmmmmmm~

Nur Raihanah said...

jgn sdih2 ea aina..;p...dia bz tu...xp2 yg penting ad org sudi jengok...;D

buntat setia(?) said...

aina= penguasa jalann??

haha..

i'm always here.

bz? memang amat bzla las week..naseb baik masih bernyawa ni tau..boleh jugak nak sambung tugas sy jagi pengkomen tegar blog korang ni..

p/s: tau pun rindu sy,ha~ sungguh best perasaan dirindui org ni rupenye..hehe~~

Nur Raihanah said...

fine...we miss you...hahahahahaha....brbahagia btl ad org sudi bg komen kt sini...;p

Post a Comment

cot-cet